vrijdag 12 augustus 2011

Vakantie Voorbij!

Inmiddels zijn wij zelf terug van vakantie, en over één  week beginnen de eerste basisscholen alweer aan het nieuwe schooljaar. Over 2 weken beginnen nieuwe brugpiepers op hun nieuwe school en zien andere middelbare scholieren hun vrienden van vorig jaar weer terug.
Ook wij beginnen weer! Tijdens de vakantieweken is het hier erg stil geweest, omdat we zelf weg waren. De laatste weken voor de vakantie stonden er op onze websites alleen maar excusesberichten omdat we het ontzettend druk hadden met huiswerk en toetsweken.
Omdat we nog 2 weken vrij hebben is er nu tijd genoeg om vooruit te schrijven. Er zullen een aantal dingen gaan veranderen, maar daardoor zal het voor ons makkelijker werken en zullen we alleen maar meer gaan posten. Tijdens de vakantie hebben we zeker niet stil gezeten: voor de komende 6, 7 weken hebben we onderwerpen bedacht. De komende 2 weken wordt het dus schrijven, schrijven en nog eens schrijven!
Ook de nieuwsbrief van juli-augustus hadden jullie al moeten hebben, maar daarvoor hadden we al gewaarschuwd: door de vakantie komt hij waarschijnlijk later. Op het moment dat ik dit schrijf ligt er naast me een enorme to-do lijst die vol staat met het schrijven van artikelen, tips, nieuwsbrieven en mails.
Omdat de eerste basisscholen dus volgende week maandag alweer gaan beginnen, komt er één dezer dagen nog een Back To School artikel. Verder kunnen jullie de komende weken onder andere lezen over plagen en pesten, wanneer ben je medeplichtig, een pester aanspreken en nog veel, veel meer.
Veel om te doen dus, maar we hebben er wel zin in.
Geniet nog even van je vakantie en tot snel!
WordJeGepest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten