zondag 13 november 2011

UPDATE

UPDATE

DRUK
Zoals we al ontelbare keren verteld hebben, zijn we de laatste tijd vooral bezig met school. Het kost gewoon zoveel tijd, en (helaas…) gaat dat meestal voor. Voor degenen die het niet weten: wij zijn een stel meiden van rond de 13 jaar en zitten nu in de 2e klas!
De site komt helaas op de 2e plaats omdat school op dit moment gewoon ontzettend belangrijk is. Wij vinden het zelf ook heel erg dat we zo weinig van ons laten horen, maar het kan op dit moment gewoon even niet anders. Het liefst zouden we elke dag een update online zetten, maar gezien ons leven buiten de site kan dat gewoon niet. We voelen ons ook ontzettend schuldig dat we al zo lang niks meer aan onze lieve collumiste Danique hebben laten horen.We gaan nu proberen om in het weekend zo ver mogelijk vooruit te schrijven, maar we kunnen niks beloven!Verder stoppen we absoluut niet met de site! Deze update is op ons Twitteraccount verschenen, maar is daarna gelijk verwijderd!

INSPIRATIE
Verder is er nog een ander ‘probleem’. Pesten is een beperkt onderwerp om over te schrijven. Er zijn onderwerpen waar je eindeloos over door kan praten, maar bij pesten is het toch echt een keer ‘op’. Het wordt voor ons steeds moeilijker om ergens inspiratie vandaan te halen. Jullie ideeën zijn ook van harte welkom! We hebben nog een hele lijst met dingen waar we het nog een keer over gaan hebben, maar aan deze lijst komt ook een keer een eind. We zijn dus op zoek naar nog meer collumisten, en naar jullie ideeën! Hier zal nog een keer een uitgebreide update over komen, dit moeten we zelf ook nog even uitwerken. Als je iets bedenkt, laat dat dan in elk geval zo snel mogelijk weten, alle ideeën zijn welkom! Onze contactgegevens vind je hier.

WAT GAAT ER NU GEBEUREN?
We gaan dus een plan uitwerken voor onze blog, maar er zullen dus in elk geval één of meerdere rubrieken komen waar we jullie hulp voor nodig hebben. Verder gaan we nog even bekijken wat we precies gaan doen met de website zelf, want come2me.nl heeft dingen aangepast die absoluut niet in ons voordeel zijn. Mocht er iets belangrijks veranderen, laten we jullie dat natuurlijk gelijk weten.

Jullie kunnen nogsteeds je vragen, verhalen en tips naar ons insturen! Het is een tijd stil geweest op onze site, maar onze mailbox checken we nogsteeds bijna elke dag. Belangrijke mails worden zeker beantwoord!

We weten dus nog niet precies wanneer we weer gaan beginnen, maar dit zal maximaal 3 weken gaan duren.
Mocht je na deze update nog vragen, klachten of tips hebben, mail ze vooral naar ons! (stop-het-pesten@hotmail.com). Wij gaan vanaf nu hard aan de slag en jullie horen snel weer van ons.

Tot gauw!

WordJeGepest

1 opmerking:

  1. echt, ik wil LAPO-microfinanciering waarderen voor het geven van een lening van € 19.000 om voor mijn zieke kind te zorgen. als u een dringende lening nodig heeft, vermijd dan fraude door nepgeldschieters en solliciteer via een e-mail van het echte leningbedrijf lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen